Boomperkjes bloemrijk maken en beplanten

Op de hoek van de Klaverstraat/ Bosbesstraat willen we graag twee boomperkjes voorzien van beplanting die het hele jaar door bloemen zullen geven. Van voorjaar tot najaar een kleurrijke bloemenzee in de straat. Zodat deze hoek een vrolijke uitstraling heeft, die de gezelligheid van de wijk weergeeft.

24/4 de planten zijn geplant. Wij wensen de bewoners veel plezier met het participeren in de openbare ruimte.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Groenstrook Bosbesstraat/Klaverstraat

    Jaarlijks, van 2024 tot en met 2024
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Goedemorgen Rosemarie, bedankt voor dit idee. Zoals we gisteren ter plekke bespraken, is het nu zaak de buurtbewoners enthousiast te krijgen over dit idee. Over een aantal weken bekijken we onder meer het aantal keren dat dit idee ondersteund is en komen er op terug.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 15-04-2024

Mooi initiatief! Vanuit de Groengroep Wolfskuil willen we dit graag extra ondersteunen. Op dinsdag 5 maart delen we €500 uit aan mensen om hun wijk te vergroenen. Doen jullie mee? Het evenement vindt plaats bij Gezellig Nijmegen, Ganzenheuvel 56 van 19:00 tot 21:00. Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-buurtvergroeners-820138465227?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl

Antwoord

Goed idee! Meer bloemen en planten in onze wijk is meer beter! Wel graag met een (laag) hekje ofzo om de (baasjes van) honden af te schrikken.

Antwoord

Een beetje extra fleurigheid in de buurt kan geen kwaad :-D.

Antwoord

Een super idee het ziet er nu zo troosteloos uit. En vaak gebruikt als uitlaat plaats voor de honden.

Antwoord

Het zou echt heel fijn zijn als deze hoekjes fleurige worden. Nu is het uitnodigend om als hondenuitlaat plek te gebruiken.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 27-11-2023