Bloemenperkjes Papaverstraat

Rond de boom op de Papaverstraat, meer ruimte voor een zelf te onderhouden bloemperkje, plus een mini bloemperkje rond de lantaarnpalen in het kader van operatie Steenbreek

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Uw idee staat al een tijdje op mijnwijkplan maar helaas zijn er nog niet veel hartjes uitgedeeld. Om uw idee tot uitvoer te laten komen is dit van belang probeer daarom uw buurtgenoten naar mijnwijkplan te verwijzen of stuur de handtekeningen naar mij toe. Heel veel succes!

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Wat leuk! Voor mij kunnen er meer bloementuintjes komen op veel plekken van de Wolfskuil. Meer insecten, meer bijen!

Antwoord

Wat een goed idee!

Antwoord

Ja leuk! De kinderen uit de straat en de buurt spelen al vaak op straat, in de gaten gehouden door de ouders die zo ook socializen. Vroeger stond er een bankje bij de lantaarnpaal, maar die is helaas weg. Vergroening van dat stukje plús een bankje zorgt voor nóg meer sociale activiteiten op straat!

Antwoord

Goed idee, dit zouden we in de hele wijk kunnen doen. En nog bomen planten in de straten die geen bomen hebben.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-02-2019