Speel grasveld voor- en achter huizenrij

1. Graag de strook met struiken recht voor onze voordeuren omtoveren in een lap gras. Hier kunnen onze jonge kinderen lekker spelen, sporten en elkaar ontmoeten. Nu moeten zij voetballen, kuppen en spelen met waterpistolen aan de overkant van de drukke straat, dat kan niet zonder begeleiding. De meeste parallel lopende straten bij ons in de buurt hebben al zo'n grasveld. Mocht u niet weten waar de struiken heen moeten? Wellicht kunnen ze achter onze tuinen geplaatst worden, daar staan nu alleen bergen brandnetels.

2. En graag (een deel van) het grote grasveld achter onze huizen/tuinen meer maaien. Wij zouden graag zelf d.m.v. een poort en paadje een zogenaamde 'achterom' realiseren en (een deel van) dit grasveld door onze kinderen laten gebruiken om elkaar te ontmoeten, sporten en spelen. De struiken die voor onze huizen weggehaald zouden worden, kunnen hier langs het pad gezet worden om dat mooi af te scheiden en i.v.m. inbraakgevoeligheid of privacy.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Als er genoeg likes zijn verzameld dan bekijken we wat de (on)mogelijkheden zijn van uw idee. Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 26-05-2020