Vergroenen parkeerplein Wedesteinbroek 1134-70

Wij willen het parkeerplein op het hofje van Wedesteinbroek 1134-70 vergroenen om het aanzien te verfraaien, maar vooral ook om het regenwater beter te laten weglopen. Na een forse regenbui loopt het pleintje al gauw onder water, en dat lijkt steeds vaker te gebeuren. Het idee is om rondom het pleintje enkele perken met planten/struiken te plaatsen en evt een paar (kleinere) bomen, waarbij wij rekening houden met het behoud van parkeerplaatsen. De ideeën zullen nog nader worden uitgewerkt.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Stenen er uit, planten er in

    In 2018
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Update 10/8/2018: per mail heb ik een overzicht ontvangen van de ondersteuning op papier. Er zijn 13 plusjes opgeteld bij het aantal likes.

Wat een mooi idee. Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 22-11-2018

Na overleg met de buurt is er voor gekozen om twee plantenvakken aan te brengen op het plein door een aantal tegels er uit te halen. De gemeente zal deze plantenvakken gaan onderhouden.

Antwoord

goed plan Marjolijn, wellicht geïnspireerd door de laatste hoosbuien..?? :-) veel groeten, Gerard van Bruggen

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-07-2018