Speeltuin aanpassen zodat katten en honden er niet meer poepen.

In onze speeltuin zitten veel katten naast de zandbak te poepen. Zo ook onder en voor de glijbaan. Onze kindjes lopen hier dus doorheen en het zou super fijn zijn als er een permanente oplossing komt voor dit probleem. Hiernaast zouden we graag een hek willen rondom de speeltuin zodat honden niet meer op het veld poepen. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dit idee heeft voldoende ondersteuning verzameld om verder uit te worden gewerkt. Daarom wordt dit idee verplaatst naar de fase in uitwerking. In deze fase onderzoeken we samen welke oplossingen er zijn voor de overlast en of deze financieel, juridisch en praktisch haalbaar zijn. Er wordt contact opgenomen met de initiatiefneemster. Laat in de reacties weten hoe jullie denken dat we kunnen voorkomen dat honden en katten in en om de zandbak/glijbaan poepen.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 20-10-2020
Idee is ingestuurd op 30-05-2020