Samensterk buurtpreventie Lindenholt

Lieve buren,

Ik heb een leuk idee voor de buurt en wil hier graag gemeentesubsidie voor aanvragen. Mijn idee is om onze buurt gezamenlijk, 1 buurtpreventie verder op te zetten!
Merk dat er veel behoefte is, om ook echt eens met iemand u zorgen in u buurt wilt bespreken, of u ideeën, over hoe kan het anders of beter! Of zelfs wilt u hierin een deel bijdragen!! Mijn hoop als beheer van samensterk buurtpreventie lindenholt, om als een buurt letterlijk samensterk te staan!!
En op te komen voor onze buurt! Overlast zoals, straattaal aanpakken, hier groepjes voor kunnen selecteren, graag met samenwerking met de scholen uit lindenholt, hier gaat nog overleg over plaats vinden met de scholen, de DAR wilt ons voorzien van de benodigheden/ hulpmiddelen die we daarbij nodig hebben! Of....
"Hang" jongeren willen aanpakken?
Mijn idee is om te bedenken waarom staan deze jongeren hier uit verveling (vaak) is er voor hun wel eens een enquête gemaakt? Wat hun hierin denken willen en ook begrijpen! Hierdoor weer een stap om hierin de jongeren meer te betrekken, en hun kant van het verhaal serieus te nemen....  ook hier kunnen we samensterk in staan! Mensen die s'avinds hun hond niet meer durven uit te laten, ipv de criminaliteit in onze buurt, een idee om hierin groepjes te kunnen maken van Meschien wel iemand bij u op de hoek!
En de aanpak van vandalisme, eigendom en van ons en onze buren worden gesloopt, in de brand gestoken!! Ons idee is om mescgien wel avond rondes in te zetten, met kleding en een vorm van legitimatie, na een cursus!!
Ik (angela) denk dat we hiermee zelfs de eenzame mensen in onze wijk kunnen betrekken, doordat als we samen sterk staan als een buurt, we hierdoor meer sociale contacten gaan opbouwen, ... en daardoor ook een vorm van sociale controle in de wijk (zoals goh.. heb de buurman al ff niet gezien.. eens even aanklopen?? want meschien zie u m anders wel 2x per dag) zodat we als een buurt.. samensterk onze eigen buurtpreventie hiermee kunnen laten gaan werken... ik heb echt jullie hulp nodig buren!
Nu komt de vraag, om te kunnen starten,,, wie wil er met mij samen sterk zijn?
Wie heeft ervaring met het aanvragen van subsidie en wie vindt het leuk om dit idee samen met mij uit te voeren?

Ik hoor het graag van u,
Wil u graag meer vertelen, en ook graag u ideeën horen??
Hopelijk tot snel buur!!

Mvg Angela (beheer)

Samensterk.bpr.Lindenholt@outlook.com
Samensterk.buurtpreventie@outlook.com
"       "           "            "          "  @ gmail.com

Whatsapp
(0658707778) APP WERKT, ALLEEN VOOR TELEFONISCH CONTACT, "ONZE EXCUSSES" EIND VD WEEK WEER BERIJKBAAR, of op ons

nieuwe nr. 0616536478

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 05-10-2020