Gezellige Ontmoetingsruimte ruimte in Wijkcentrum de Brack

Wijkcentrum de Brack heeft te weinig ruimte voor ontmoeten, de tafel naast de bar is vaak al bezet. De aangrenzende ruimte 2 is heel geschikt maar moet aangepast worden. Gezellige kleuren aan de wand, prettige tafels, stoelen en verlichting en de kapotte rolgordijnen vervangen. Alle opslag van overbodige tafels en stoelen eruit.

De foto's  staan helaas gedraaid,  1e fotos bestaande situatie, de laatste  foto voorbeeld van gewenst situatie. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dit idee is intern besproken.

De teamleider en vrijwilligers van Wijkcentrum de Brack gaan met elkaar in gesprek over het maken van een ontmoetingsplek in het wijkcentrum. 

 

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan.
Wij gaan intern bekijken of het mogelijk is om een ontmoetingsruimte te realiseren in Wijkcentrum de Brack.

Aangezien er aan meerdere collega’s inhoudelijk advies moet worden gevraagd, kan het zijn dat het toetsen van dit idee langer duurt. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug met een antwoord.

Als blijkt dat het mogelijk is, dan is het belangrijk dat uw idee wordt ondersteund door de wijk.
Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee!

Reacties

Ik ben blij dat het een multifuncionele ruimte blijft, er mag best een kleurtje op de muur of zo. Ik geef beweeglessen in die zaal, dus als er ander meubilair zou komen, hoop ik dat dat goed verplaatsbaar en stappelbaar en tilbaar is, zodat wij nog steeds de ruimte kunnen blijven gebruiken om te bewegen.

Antwoord

Naast het gezelliger maken van ruimte 2, zetten we ook in op nieuw en moderner meubilair in deze ruimte. Dit betekent inklapbare tafels die eenvoudig te verplaatsen zijn. Hierin zijn we afhankelijk van beschikbaar budget. Om hier aanspraak op te maken zijn we een investeringsclaim aan het voorbereiden. Wordt vervolgd…..

Antwoord

In gesprek met enkele buurtbewoners kijken we hoe we ruimte 2 in wijkcentrum de Brack gezelliger kunnen maken. Dit geldt ook voor de huidige ontmoetingsruimte. Dit alles met minimale financiële middelen. Het is niet de intentie om ruimte 2 gezelliger te maken om deze ruimte vervolgens structureel te betrekken bij de ontmoetingsruimte. Ruimte 2 is én blijft een multifunctionele ruimte waar activiteiten kunnen blijven plaatsvinden. Het mag echter wel een gezelligere multifunctionele ruimte worden. Dit allemaal in het kader van o.a. ontmoeten en verbinden. Jeffrey van Thiel, Teamleider Accommodaties Gemeente Nijmegen

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 11-05-2023

Goed idee om een er een prettige ruimte van te maken, geschikt voor ontspanning en ontmoeten.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-02-2023