bloembakken

Rond winkelcentrum Dukenburg hangen schitterende hanging baskets met een enorme bloemenpracht. Hoe mooi zou dit zijn op en rondom winkelcentrum leuvensbroek. Om de anderste lantaarnpaal een basket. Dit zou de de opknapbeurt die in vergevorderde stadium is vervolmaken en een uitstraling geven van een schittterende boulevard!!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Zoals eerder aangegeven wordt dit idee verplaatst naar het archief. Bedankt voor het indienen van uw idee. Mocht u meer of andere ideeën hebben, dan zien wij deze graag tegemoet op MijnWijkplan.

Beste Rob, er is niet meer gereageerd op onze laatste vraag over het winkelcentrum en om uw idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw idee twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Het winkelcentrum heeft, zoals u al aangeeft, een flinke opknapbeurt gehad. Bloembakken fleuren het winkelcentrum inderdaad op. Ze vragen alleen ook veel water. Zeker in deze droge tijden. De bloembakken in winkelcentrum Dukenburg zijn opgehangen in samenwerking met de winkeliersvereniging. Zij zorgen er ook voor dat de bloemen water krijgen. Heeft u al contact gehad met winkeliers in het winkelcentrum om uw idee te bespreken? Ik hoor het graag als u hierbij ondersteuning nodig heeft.

Reacties

Idee is ingestuurd op 27-07-2020