Reconstructie woonstraten Kastanjelaan – St. Annastraat

 

Herinrichting Kastanjelaan

Uit controles blijkt dat het asfalt en een deel van het riool en de huisaansluitingen in de Kastanjelaan toe zijn aan vervanging. Daarom gaan we een gedeelte van het riool en de huisaansluitingen vernieuwen. Ook gaan we het verouderde asfalt vervangen voor klinkers. Hiervoor moet de hele straat open. Dit biedt een mooie kans om de straat opnieuw in te richten. Bestaande voorzieningen voor bedrijven blijven hierbij bestaan.

 

Rioolvervanging St. Annastraat

In de St. Annastraat verkeren het riool en de huisaansluitingen ook in slechte staat. Deze moeten vervangen worden. Het gaat om de riolering en de huisaansluitingen in de St. Annastraat vanaf de Kastanjelaan tot aan nummer 344. Om de werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en overlast te beperken, combineren we de rioolvervanging met de herinrichting van de Kastanjelaan. De inrichting van de St. Annastraat verandert niet. Om die reden kunt u alleen meedenken over de Kastanjelaan. Ruim voor de uitvoering van de rioolwerkzaamheden brengen wij u op de hoogte.

 

Online vragentool

Wij nodigen u uit om via een online vragentool verbeterpunten, wensen en ideeën voor de Kastanjelaan in te sturen. Deze input verwerken wij en nemen wij mee in het opstellen van een voorlopig ontwerp voor de Kastanjelaan. Het is belangrijk om te weten dat niet alle wensen en ideeën hierin meegenomen kunnen worden. Een straat moet aan veel wettelijke verplichtingen voldoen en ook het budget speelt een rol, maar de uitkomsten van de online vragentool vormen een belangrijk startpunt in dit project.

 

Via deze link komt u bij de online vragentool: https://tauw.maps.arcgis.com/apps/GeoForm/index.html?appid=6222ab9f7b1142d89d13f0c2a382b493

 

Lukt het niet om uw wensen of verbeterpunten via deze tool door te geven? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! Dit kan door een mail te sturen naar Suzan Rietvelt via s.rietvelt@nijmegen.nl
 

Digitale informatiebijeenkomst
Om het voorlopig ontwerp te presenteren, organiseren wij voor de zomer van 2021 een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst kunt u vragen aan ons stellen en reageren op het ontwerp. Zodra de digitale informatiebijeenkomst gepland is, zullen wij de datum en de link naar de vergadertool via deze pagina met u delen. 

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de herinrichting van de Kastanjelaan of over de online vragentool? Neem dan contact op met Suzan Rietvelt via s.rietvelt@nijmegen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Klik dan op de knop ‘Blijf op de hoogte’. Deze staat knop staat links van deze tekst. Wanneer u hierop klikt, wordt u gevraagd een account aan te maken. Zodra u dit heeft gedaan worden alle updates over het project met u gedeeld.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 20-08-2020
Idee is ingestuurd op 20-08-2020