aanleg drempel in het 2e gedeelte van de Beverweg

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik me graag inzetten voor de aanleg van een (of 2) extra verkeersdrempel(s) in het 2e gedeelte van de Beverweg (nr's: 24t/m1). Er wordt met name hard gereden door omgevingsverkeer in de spits en de diverse pakketservice's die als gekken door de straat racen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Misschien (ook) een doorlopende stoep maken aan het eind van de straat. Op dit moment, als je de Beverweg verlaat, heb je voorrang van verkeer van links, maar veel verkeer verleent geen voorrang omdat ze je te laat zien. Met een verhoogde stoep verandert de voorrangssituatie, twee vliegen in één klap!

Antwoord

Ik ondersteun dit idee graag; onze straat wordt te pas en te onpas gebruikt als sluiproute en mn in de ochtend , maar ook gedurende de dag , wordt er hard gereden. Ik zou niet meteen willen kiezen voor een drempel, maar wel een manier vinden om een ontmoedigende hindernis te realiseren.. Ik denk aan 30 km zone, een slinger in de weg dmv een bloembak, een bord: alleen voor aanwonenden enz enz. Maar vooral een afdoende hindernis die geen handhaving nodig heeft, de politie gaat hier niet surveilleren vrees/ denk ik..

Antwoord

Ja..Prima idee..drempels en snelheids beperking !

Antwoord

Niet tegen de richting in rijden en een 30 km zone met drempels.

Antwoord

VRESELIJK VOORSTEL, heb liever dat iedereen zich aan de regels houd en de straat niet vanaf de slotemaker de bruineweg inrijd!!!!!! (met de auto dan he)

Antwoord

De veiligheid van de aanwonenden is in gevaar door de hardrijdende auto’s. Prima idee om een drempel aan te leggen!

Antwoord

Vooral in de ochtend verandert onze weg in een raceweg.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-12-2021