Veel groen!

Ik zou graag als tegenhanger tegen de parkeerplaats van de te realiseren tandartspraktijk een flinke strook (wild) groen zien tussen de Alfred Hitchcockstraat/ Op de Set en de Keizer Hendrik de VI-Singel.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Michel, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Beste initiatiefnemer, Enige tijd geleden heeft u via Mijnwijkplan een wens ingediend voor ‘Veel groen!’ tussen de Alfred Hitchcockstraat, Op de Set en de Keizer Hendrik VI-Singel. Bedankt voor het indienen van uw wens. Op dit moment is deze locatie nog van het ontwikkelbedrijf. Zodra het is overgedragen aan de afdeling Stadsbeheer voor het ‘reguliere beheer’ kijken we naar de mogelijkheid voor participatie. Het is mogelijk om samen met uw buren een groenstrook te onderhouden. Daarvoor maken we dan een participatieovereenkomst. Verder is het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 06-01-2020