Natuurspeeltuin in het park van de Grote Boel

Meer dan alleen een speelveld voor het grote park langs de Grote Boel!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Topidee. Die houten palen en die stenen in die arena(?) zijn allemaal leuk hoor, maar een kabelbaan of klimtoestel is toch veel leuker voor de kids?

Antwoord

Ik ondersteun het plan nog altijd maar ben wel benieuwd hoeveel mensen moeten ondersteunen voor het plan doorgaat? En wanneer zouden we dat te horen krijgen? Een eerder wijkplan voor een speeltuin kreeg met minder ondersteuning vrij snel groen licht. Dus ben benieuwd waarom hier nog geen uitsluitsel over is?

Antwoord

Ben ook erg benieuwd. Zie dat er maar het budget voor Ressen voor 2020 maar € 4000,- is dus ben bang dat er dan weinig van gaat komen. ( Oosterhout is het budget € 13000,- )

Antwoord

Kom net terug met mijn zoontje van de werkelijkwaar fantastische grote speeltuin bij Kasteel Doornenburg. Is wel bijna half uur rijden met de auto maar de moeite waard. Ik hoop echt dat we hier in het park ook leuke speeltoestellen krijgen.

Antwoord

Wij wachten al een aantal maanden dus zijn we heel benieuwd!!!!

Antwoord

Super goed idee. Laat de kinderen lekker kunnen spelen in het park. Een speelparadijs in de natuur waar ze kunnen ravotten

Antwoord

Lent heeft ‘Vieze Broek’, tijd voor ‘Vieze Boel’ in de Grote Boel! Het is schandalig dat die dure houten palen die er nu staan als ‘creatieve speelelementen’ gekocht zijn van het speeltuinenbudget voor onze wijk. Tijd om dat geld nuttiger te besteden Nijmegen!

Antwoord

Oh en dit idee van Bram past natuurlijk perfect in het ‘jagers- en verzamelaarsthema’ dat dit park van de architect moest hebben.

Antwoord

Geweldig idee!

Antwoord

Sluit me er helemaal bij aan, mooie toevoeging voor de wijk.

Antwoord

Erg goed plan naar mijn idee het park wordt mooier wanneer er speeltoestellen staan. In het noordelijk deel van de wijk zijn er weinig speeltoestellen. En het park is autovrij en een stuk veiliger!

Antwoord

Met accent op NATUUR speeltuin : helemaal top!

Antwoord

Met accent op NATUUR speeltuin : helemaal top!

Antwoord

Toevallig laatst een account aangemaakt, omdat ik een zelfde soort idee wilde gaan aandragen. Fijn dat Bram dat al gedaan heeft. De kinderen komen hier in de wijk echt wel speelmogelijkheden tekort. Een speelplek zoals de vieze broek in lent zou hier meer dan welkom zijn. Misschien idd combinatie met skatebaan die in de reacties ook al eerder genoemd is.

Antwoord

Zou leuk zijn als er meer te spelen komt in dit mooie park!

Antwoord

Er is nog steeds veel behoefte aan leuke speelplekken in de wijk. Een natuur speeltuin zou erg leuk zijn. Rekening houdend met zowel jonge als wat oudere kinderen. Vooral voor de oudere kinderen (8+)is er niks in de wijk.

Antwoord

Top idee! Hier zouden wij ook heel blij mee zijn. Zo'n mooi park zou meer speelgelegenheid moeten krijgen.

Antwoord

Goede idee. Er is zeker behoefte aan meer speelruimte voor zowel kleine als grote kinderen. In het park is extra fijn zodat de kinderen veilig kunnen spelen zonder op auto’s te letten. Het zou fijn zijn als de ondergrond zand is ipv klei.

Antwoord

Inderdaad zand ipv klei!

Antwoord

Pas op met het spelen het valt me op dat er veel stukken glas overal liggen! Zou fijn zijn als ze daar ook iets aan doen. Lijkt nu of er bouwgrond is gebruikt.

Antwoord

Geweldig plan! Een kabelbaan zou ook heel welkom zijn, dit missen we nog een beetje in de buurt...

Antwoord

Dit idee ondersteun ik graag! Zou erg leuk zijn voor de kinderen (en de ouders).

Antwoord

Topidee

Antwoord

Dat zou een echte aanwinst voor de wijk zijn!

Antwoord

Mijn kinderen genieten altijd vannatuurspeeltuinen. Ik ondersteun dit idee graag zodat er ook in deze wijk een natuurspeeltuin komt!

Antwoord

Geweldig plan , dit ondersteun ik van harte

Antwoord

Wat een goed idee!! Lekker door de modder!:-)

Antwoord

Ik steun het voorstel van Bram. Graag een natuurspeeltuin. De bosjes palen (waar met flinke regenval een greppel met water omheen ontstaat) zijn hier speelobjecten? Ik dacht dat het kunst was.... ze staan zelfs te dichtbij elkaar om boomtikkertje te kunnen doen. Ook graag aandacht voor niet alleen de kleintje (0-6) maar ook het groeiende aantal oudere kinderen in de wijk. Gezien de drukte bij de skatebaan aan de Oude Groenestraat, zou een skatebaan in het park ook fijn zijn.

Antwoord

Het zou geweldig zijn als er in het park een aantal speeltoestellen geplaatst worden, zie voorstel van Bram. Indien mogelijk denk ik graag mee.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-04-2020