Hofje Agatha Christiestraat, Grote Boel

Inrichting van het hofje aan de Agatha Christiestraat / achterkant Simon Carmiggeltstraat (19x19 meter).

Momenteel is nog onduidelijk wat de plannen van de gemeente zijn. Beschrijving hiervan is niet beschikbaar bij Thermion. Jeanette Stevens is benaderd.

Via een participatieovereenkomst willen bewoners een eigen invulling voorstellen. Een eerste plan is ontwikkeld door een klein groepje bewoners. Combinatie van groen en ontmoeting. Bij sommige direct aanwonenden is er bezwaar tegen speelvoorzieningen.

Nu is er een rondvraag gaande langs de direct aanwonenden. Daarna wordt het voorgelegd aan de hele buurt. 

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Jose, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijnwijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 25-11-2019