Een grote speelweide voor de grote boel!

Tijd voor speelruimte voor alle kinderen in de buurt. Een grote groenstrook die alle ruimte biedt voor een speelveld en speeltuin. Een voorbeeld zou de speeltuin aan de Aquilastraat kunnen zijn.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hierbij nodigen wij u uit voor een informatie bijeenkomst op Dinsdag 28 augustus 2018 om 19:30 uur in de theaterzaal v an het wijkcentrum De Klif, Pijlpuntstraat 1, 6515 DJ Nijmegen. Aan de Heinrich Böllstraat en de Brink in de wijk de Grote Boel worden in het najaar speelplekken ingericht. Op basis van de inbreng van bewoners tot nu toe, beleid en stedenbouwkundige visie, zijn ontwerpen gemaakt. Deze willen wij u graag presenteren en zal de basis zijn voor de uiteindelijk aan te leggen speelplaatsen. De keuze voor bepaalde details, zoals de keuze voor een speeltoestel of groen, wordt bepaald door het draagvlak onder bewoners en gebruikers. Op deze bijeenkomst inventariseren we graag uw meningen en ideeën. U bent van harte welkom! Tot dan!

Dit jaar worden er speelplekken aangelegd in de wijk de Grote Boel bij de Brink en de Heinrich Böllstraat. Er zijn al gesprekken gevoerd met een aantal bewoners. Als er meer informatie bekend is kom ik hierop terug.

• Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Goed idee. Wanneer zijn er nieuwe informatiebijeenkomsten over de groene ruimtes in Grote Boel? De wijk is nu bijna af lijkt het wel!

Antwoord

En wat echt gaaf zou zijn: een picknickplek en de mogelijkheid dat je er koffie/thee kunt kopen!

Antwoord

Goed idee. Wanneer zijn er nieuwe informatiebijeenkomsten over de groene ruimtes in Grote Boel? De wijk is nu bijna af lijkt het wel!

Antwoord

Laatst langs de speeltuin aan de John Lennon straat gereden in Lent, dit past volgens mij perfect in dit park!! Spelen en klauteren voor jong en oud!

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 02-08-2018

Heel goed odee, spelen in het groen.

Antwoord

Een heel erg goed idee, mooie locatie.

Antwoord

Daar sluit ik me volledig bij aan

Antwoord

Ik vind het een heel goed idee dat onze kinderen veilig en ver van autoverkeer kunnen spelen en rennen!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 07-03-2018