Zonnedoeken voor speeltuin ‘t Veldje

Wij willen graag een aanvraag doen voor het plaatsen van een aantal zonnedoeken voor de speeltuin 't Veldje. De zomers zijn zo heet en de speeltuin heeft wenig schaduwplekken zodat de kinderen de meeste tijd in de volle zon zonder bescherming moeten spelen. Laatste zomer was de speeltuin rond het middaguur vaak leeg door de extreme hitte. Dat is jammer. Bij speeltuin 't Boerenlandje is dit al gerealiseerd. We hopen dat dit voor 't Veldje ook mogelijk zal worden. Bedankt!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • schaduwdoeken

    Jaarlijks, van 2021 tot en met 2021
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De gemeente gaat dit idee uitvoeren in het voorjaar van 2022.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 25-11-2021

Extra bomen levert meer verkoeling dan een doek. Is ook nog eens beter voor de biodiversiteit en een boom hoeft niet elke 10 jaar te worden vervangen.

Antwoord

Eens! Maar daar moet denk ik een los plan voor ingediend worden, als je in de Wolfskuil woont kun je dat misschien doen?

Antwoord

Goed idee! Ik mag helaas niet stemmen, want ik woon in Heseveld.

Antwoord

Yes! Goed idee! Rondom de speeltuin staan veel bomen, maar op de speeltuin niet. En het is altijd zo gezellig bij Kareltje, met muziekje en wat ranja in de zomer. Maar zo heet! Schaduwdoeken bijvoorbeeld boven de picknicktafel en de zandbak zouden super zijn. Oh, en een waterspeelelement zoals bij Boerenlandje zou helemaal geweldig zijn!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 29-03-2021