Wijkavond over betaald parkeren

Wij als bewoners zijn verbaasd over het plan om betaald parkeren in te voeren in (een deel van) Neerbosch-Oost. Door een enquête van de wijkraad gaat dit nu rond in de wijk. 

Graag vragen wij de gemeente Nijmegen om hierover een wijkavond te organiseren. In de Schalmei of de aula van TOON. Er is behoefte aan informatie en inspraak. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Als lid van de wijkraad heb ik gemeend een onderzoek te doen naar "Betaald parkeren in Neerbosch-Oost", u vindt al enige informatie op de startpagina van de enquête. Wanneer de enquête wordt ingevuld wordt aan het einde de vraag gesteld of er interesse is om deel te nemen aan een bijeenkomst over het onderwerp "Betaald parkeren in Neerbosch-Oost". Er zijn al ongeveer 90 personen geïnteresseerd voor een bijeenkomst georganiseerd door de wijkraad. Het zou fijn zijn als de enquete door veel bewoners wordt ingevuld en geef dan aan of u aan de bijeenkomst wilt deelnemen! https://www.wijkraadneerboschoost.nl/onderzoek/

Antwoord

Dag Bert, Heel goed dat de wijkraad dit heeft opgepakt. En nu al 90 mensen die interesse hebben in een bijeenkomst over betaald parkeren. Dan is er veel animo om te komen! Hou je de lezers hier ook op de hoogte over de datum van de bijeenkomst?

Antwoord

Maar natuurlijk, ook (niet verplicht) in de enquête is het mogelijk een emailadres achter te laten om op de hoogte te worden gehouden.

Antwoord

Goed plan voor de komende tijd en duidelijkheid zeker belangrijk

Antwoord

Goed idee, z'n wijk avond

Antwoord

Goed plan om hier een wijkavond voor te organiseren. Wij willen uitleg en duidelijkheid.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-06-2024