Watertappunt bij picknickplaats voormalige camping Kwakkenberg aan de Luciaweg

Op de voormalige camping Kwakkenberg aan de Luciaweg organiseren enkele enthousiaste wijkbewoners al vier jaar een speciale buurtcamping in juni. Verder picknicken en zitten er elke dag wel een paar mensen met of zonder een hond. Net als op het Dommerplein als bij het trapveld beukstraat/ Hengstdalseweg zou een Watertappunt bij de picknickplaats waarschijnlijk goed gebruikt worden.

Een watertappunt verbetert het recreatief gebruik van deze picknickplek en draagt ook bij aan de vermindering van flesjes afval.

Steun dit idee door te reageren op dit bericht en klik op het hartje!

De wijkwens staat ook op de wijkwebsite:
https://nijmegen-oost.nl/berichten/mogelijk-watertappunt-bij-picknickplaats-op-grote-veld-vrml-camping-kwakkenberg-aan-luciaweg 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De aanvraag wordt eerst technisch getoetst door Vitens of het mogelijk is op deze locatie. 

Houdt deze pagina in de gaten voor meer nieuws! 

Reacties

Hulde aan Henk! Als initiatiefnemer van de Buurtcamping Nijmegen oost steun ik deze aanvraag zeer. We zouden het fantastisch fijn vinden om een watertap op deze lokatie te krijgen. Niet alleen voor de Buurtcamping. Zelf wandel ik er veel met onze hond en zijn we er met het gezin ook vaak te vinden. Super vreemd dat ik als bewoner van hengtdal aan de rand van de kwakkenberg niet mag mee stemmen. We stemmen voor!!!

Antwoord

dag Oost- genoten. Als je in de wijk Kwakkenberg woont kun je dit idee liken door op het hartje te drukken . Woon je in een andere oostwijk als Hengstdal woont kun je je steun alleen laten blijken door net als ik hier een reactie achter te laten; al is het maar éen woord. bijv DOEN ! Ik hoop dat je dat wilt uitvoeren of mailen naar wijkregisseuroost@nijmegen.nl Je kunt de wijkregisseur dan ook vragen het steunen eenvoudiger te maken. Hengstdal, Do 26 jan Alvast bedankt ! HH

Antwoord
Idee is ingestuurd op 17-01-2023