Verplaatsing jop Gildenkamp

Beste inwoners

Op advies van de gemeente heb ik samen met het jongerenwerk gekeken naar een andere plek voor de jop in de Gildenkamp.

We merken dat er tegenwoordig steeds meer kinderen spelen op het sportveldje. We roken wel eens een sigaret en weten dat dit niet het goede voorbeeld is voor de kinderen. Daarnaast hebben we het idee dat sommige buurtbewoners zich niet prettig voelen om in de avond langs ons op te lopen. Dat vinden wij ook niet fijn.

Daarom zouden we de jop graag willen verplaatsen naar de hoek achter het basketbalveldje. Zo hoeven niet alle kinderen langs ons en zitten ze ook verder van ons vandaan wanneer er wijksport gegeven wordt. Ook zitten we nu verder van de basisscholen af wat voor kinderen en ouders ook prettiger kan voelen wanneer wij hier in de middag al zitten. Als we met de rug naar het hek toe zitten is dit ook meer afgeschermd richting de stoep en zullen mensen die in de avond bijvoorbeeld de hond uitlaten zich meer op hun gemak voelen.

Ook zien wij bij andere jop's dat er meerdere zitplaatsen zijn. Bij ons kunnen er eigelijk maar 2 zitten en dat is al krap, daarom zouden we het heel erg waarderen als er meerdere zitplaatsen komen zodat we niet meer allemaal hoeven te staan.

Onderaan zijn foto's toegevoegd van de specifieke plek.

Met vriendelijke groet,

Matteo

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Hallo Mateo,

Bedankt voor het plaatsen van dit idee op Mijn Wijkplan!

Wij hebben jouw idee intern besproken.
Het is belangrijk dat dit idee ook ondersteund wordt door de buurtbewoners.

Ik wil je vragen om draagvlak te gaan verzamelen. Dit kun je doen door buurtgenoten te vragen dit idee te 'liken' op Mijn Wijkplan of handtekeningen te verzamelen.

Succes!

Reacties

Prima idee!! Als de jongens die daar altijd staan meer ruimte hebben, geeft het minder overlast voor anderen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-12-2021