Veilig en uitdagend spelen in Neerbosch oost

Hoewel er veel gezinnen wonen in  Neerbosch oost, mist er een mooie, groene, speelplaats voor de kinderen. Mijn wens zou zijn dat er een groene, natuurlijke speeltuin komt in de wijk, waar de kinderen veilig kunnen spelen, ouders elkaar kunnen ontmoeten en er plaats is voor sociale activiteiten.. Net zoals in andere wijken in west. De speelplaatsen die er nu zijn in de wijk zijn helaas klein, vaak vies, onveilig en van beton

Initiatiefnemer
Niki Stolwijk
Deelnemers
Renee renee.mulders@live.nl
Feedback van de gemeente
Gemeente Nijmegen

Er wordt een natuurspeeltuin gerealiseerd in Neerbosch-Oost tussen De Schalmei en de nieuwe school. Om deze reden verplaatsen wij dit idee naar het archief.

Sanne Teuwsen

Vanavond om 19:30 uur komen we bij elkaar in Wijkcentrum de Schalmei in zaal 7. Inwoners van NBO zijn van harte welkom om samen met ons de wensen te inventariseren. Met vriendelijke groet Sanne Teuwsen

Sanne Teuwsen

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Sanne Teuwsen

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties
Gepromoveerd naar In uitwerking op 06-07-2018
Leonie Hendriks

Er zijn in NBO een aantal leuke speeltuintjes en dicht bij waar de kinderen wonen, zoals, op de kinderboerderij, het Banjoveldje, op de groenstrook van de Klaroenstraat, tussen de maisonettes, in het bosje van de Baron, speelplaats van de school, aan de Sonate straat. Mijn ervaring is dat deze er schoon uitzien.

Antwoord
Renee renee.mulders@live.nl

meer handhaving en controle over zwerfvuil .vrienderlijke groet renee

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-02-2018