Tafeltennistafel en groen in speeltuin achter Radmakerstraat

De speeltuin aan de Radmakerstraat (achter nummer 9) is nu vooral aantrekkelijk voor kleine kinderen tot ongeveer 7 jaar. Om de speeltuin geschikt te maken voor de leeftijd 7+ zouden we graag een vaste tafeltennistafel in de speeltuin willen. Van meerdere kinderen in de buurt hebben we gehoord dat ze een pingpongtafel leuk zouden vinden. Dit nodigt ook meer uit tot samen buitenspelen.

 

Ook de groenvoorziening zou op twee manieren wat rijker kunnen:

  • Nu kijk je vanuit de speeltuin op een aantal oude auto's die op een aangrenzend terrein staan om opgeknapt te worden. Door middel van een haagje zou de speeltuin een veel aantrekkelijkere plek worden.
  • Een paar extra (grote) bomen zou ook fijn zijn, dit zou voor meer schaduw zorgen tijdens de warmere dagen van het jaar, nu is het soms te heet om er te spelen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Een andere/extra optie is een in hoogte verstelbaar net voor badminton, padel, volleybal, tennis en voetvolley. Dit is een stalen versie met alle benodigde certificeringen: https://buitensportnet.nl/informatie/

Antwoord

Een picknicktafel zou ook een fijne aanvulling zijn, voor meer ontmoeting in de wijk.

Antwoord

Superidee!!!! Op dit moment is het een slechte onderhouden onaantrekkelijke speeltuin met uitkijk op klusauto's.

Antwoord

Top idee! Het speeltuintje nodigt nu niet uit. Niet onderhouden en uitkijk op klusauto’s. Zonde, er wonen genoeg kinderen in de buurt. Goed om het buitenspelen te stimuleren!

Antwoord

Is het mogelijk om daarbij voor inheemse planten te kiezen?

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-04-2024