Tafeltennis verbind! Plek voor jong& oud

Als wijk zijn wij er trots op dat iedereen betrokken is en graag samenkomt. Wij zouden graag de wijk mee laten  groeien met inwoners met ook een plek voor de oudere kinderen die de watertafel en het klimhuisje zijn ontgroeit. Wij willen graag samen onze jeugd een plek in de wijk geven. Door een tafeltennistafel te plaatsen willen wij zowel oud als jong verbinden. Een tafeltennistafel nodigt uit om te gaan spelen en is een laagdrempelige manier van sporten. Leuk voor zowel jong als oud! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Misschien een leuk idee voor de Reijershofstraat waar de initiatiefneemster kennelijk woont. Uit reactie in de buurt app JAB str is er hier geen, danwel onvoldoende, draagvlak voor dit idee. Grotere kinderen kunnen gebruik maken van de tafeltennistafel bij de school De Verbinding. Stukje fietsen of lopen maar dat hoort bij loslaten als kinderen ouder worden.

Antwoord

Goed idee! Tafeltennis verbindt niet alleen, het is ook een gezonde manier om te bewegen. Het wordt zelfs gebruikt als therapie bij parkinson. Ik zou het verwelkomen als er ook een tafeltennisvereniging komt in Lent. Die is er bij mijn weten nog niet.

Antwoord

Voor de Tafeltennis tafel is een mooie plek tegenover JAB NR 19,21,23. Voor de oudere jeugd is nog niets. Aan deze kant van de straat is niets behalve een boomstam. Een bankje zou ook fijn zijn bij de tafeltennis tafel. Graag hoor ik hier reactie op van de gemeente.

Antwoord

Prima idee kan op jab straat tegenover huisadres 19. Hebben de grotere kinderen,jong volwassenen ook iets te doen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 19-05-2024