't Lentse Strand

Verbeteren recreatiefunctie rond het grintgat met meer opgespoten strandjes zonder distels in het gras rondom.

Langszij bij de picknicktafels zouden (edible) bomen voor schaduw moeten zorgen als het weer zo heet wordt.

Buitenyoga plekken; ook voor Chi neng/Chi gong, voorbereiding 'Wim Hof' ijszwemmen, etc.

Een vuurplek. Een plek waar je mag trommelen of zingen.

Niet één, maar meerdere van dit soort plekken graag.

Plek voor jongelui is er genoeg, maar ik wil ook graag een rustiger deel door 'hangouderen'? Met sanitair, ook dat nog...

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Leuk dat u wilt meedenken in de wijk. Er worden al extra bomen geplant op het gras nabij het strand om meer schaduw te creëren. Helaas kunnen de andere onderdelen van dit idee niet uitgevoerd worden, met als belangrijkste reden dat het wijkbudget niet toereikend is voor dit plan. Daarom zal dit idee over twee weken gearchiveerd worden.

Reacties

Antwoord van de gemeente was, dat dit een te groot plan is voor het wijkbudget. Het valt ook (gedeeltelijk?) onder het Waterschap. Speciaal budget of subsidie genereren zou een mogelijkheid zijn voor enthousiastelingen. Kortom: wachten op een nieuw budget dat dit idee al erin opneemt en/of de boer op!!! En verder maken we er gewoon zelf wat van door van deze prachtplek om de hoek te blijven genieten! Misschien is het bijvoorbeeld mogelijk om van te voren een 'stook'vergunning bij de gemeente aan te vragen voor een kampvuur op een zekere datum? Dan kan de brandweer ervan op de hoogte zijn, voor geval dat... Wel fijn om te horen: er wordt sowieso door de gemeente een vijftal nieuwe bomen aangeplant achter de strandstrook. Elke verbetering is er één!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 08-02-2021