Reconstructie Hoogstraat en Kelfkensbos

Herinrichting Hoogstraat

Na de zomervakantie van 2021 gaat de gemeente aan de slag op de Hoogstraat. Het gebied tussen de Ridderstraat, Voerweg, Hertogstraat, Burchtstraat en Kelfkensbos willen we aanpassen om de verbinding tussen binnenstad en het Valkhofkwartier te verbeteren. We passen de rijweg aan waardoor de voetgangers meer ruimte krijgen. Ook komt er meer groen. Daarnaast willen we de oude stadspomp die vroeger in de buurt van de Hertogstraat stond terugplaatsen en het Spoorwegmonument restaureren.
  

Digitale informatieavond

Op maandag 9 november van 19.30-21.00 uur is er een digitale informatieavond over de plannen voor de Hoogstraat. Tijdens deze avond kijken we ook vooruit en willen we graag met u in gesprek over het volgende project: de aanpak van het Kelfkensbosplein. Heeft u ideeën hoe we dit plein beter kunnen inrichten?

Wilt u deelnemen aan de informatieavond? Ga dan naar  https://www.nijmegen.nl/formulieren/digitale-informatieavond/ en meldt u aan. U kunt het filmpje van de bijeenkomst vanaf 11 november terugkijken via nijmegen.nl/Valkhofkwartier.

Terugkijken digitale informatieavond

Op maandag 9 november van 19.30-21.00 uur was er een digitale informatieavond over de plannen voor de Hoogstraat en zijn de ideeën voor een nieuw Kelfkensbos opgehaald. Dat waren er heel wat!

U kunt het filmpje van de bijeenkomst terugkijken via https://youtu.be/tKWOANJiblw

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 28-10-2020