Speelaanleiding groenstrook Ahornstraat

Hallo, 

Wij zouden het erg leuk vinden als er op de westerhelling en pumptrack komt voor de kinderen. Dat is de enige ruimte aan deze kant van de hengstdalseweg waar iets voor kinderen kan. 

------

Speelaanleiding mogelijk in groenstrook Ahornstraat. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Willeke, om je idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft het idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal het idee twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denk je dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag je buurtgenoten dit spoedig te laten weten via MijnWijkplan.

Beste bewoners, de initiatiefneemster van dit idee gaat draagvlak in de buurt ophalen. 

Beste bewoners, 

Het is idee voor een pump track is afgewezen. Een pumptrack op de voorgestelde plek is niet mogelijk. Financieel niet en qua ligging niet.

De gemeente heeft goed contact met de initiatiefneemster. Er is een mogelijkheid om natuurlijke speelaanleidingen toe te voegen in de groenstrook aan de Ahornstraat tegenover huisnr. 62/64. Het is belangrijk dat dit idee ondersteund wordt door de buurt / buurtbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar MijnWijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op dit idee! Wat vindt de wijk van dit idee? Laat het weten in de reacties.

Beste Willeke, 

Hartelijk dank voor het indienen van dit idee op MijnWijkplan! Het idee zal in januari intern worden besproken. Zodra er meer informatie is over de mogelijkheden wordt er contact opgenomen. 

Reacties

Idee is ingestuurd op 21-12-2022