Mini-tuinhuisje voor steppen/fietsjes/speelgoed.

Binnen onze eco-woongemeenschap (WG Eikpunt in Lent) met ongeveer 50 woningen en bijna 100 bewoners), hebben wij veel kleine en wat grotere kinderen die graag buiten op (de autovrije!) straat spelen met stepjes, fietsjes e.d. Voorheen werden die opgeruimd en weggezet in een daarvoor centraal gelegen van afvalmaterialen gemaakte mini-berging, maar die heeft het na 7 jaar begeven. Alle fietsjes/stepjes/spullen liggen nu al enige tijd in de openlucht en staan bloot aan de weersomstandigheden.
We willen nu z.s.m. een leuk uitziend, degelijk en mooi (door onze kinderen groen te schilderen!) mini-tuin/speelhuisje in onze gemeenschappelijke tuin plaatsen waar alle gemeenschappelijk gebruikte spullen na het spelen netjes door onze kinderen in kunnen worden weggezet en opgeborgen.

De totale kosten voor de aanschaf, het gereedmaken van de plek(betegelen), de verf/kwasten e.d. zullen max. E 1.000,= bedragen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Het is fijn als het speelgoed dat gezamenlijk door alle kindjes uit de hele buurt gebruikt wordt 's nachts en bij slecht weer onderdak vindt. Dan gaat het langer mee. Overigens wordt dit speelgoed ook door de KLUSgroep zo mogelijk gerepareerd.

Antwoord

Dag Rob, Hartelijk dank voor je reactie en het liken van dit projectje. Als er iets gerealiseerd moet gaan worden voor gemeenschappelijke en gedeelde fietsjes/stepjes/speelgoed voor ALLE kinderen uit de hele buurt dan heeft dat een aantal consequenties; - Het moet een grotere berg/opslagplek ( huisje) worden. - Het geheel zal meer plaats gaan innemen. - De kosten zullen toenemen en mogelijk boven de E 1.000,= gaan uitkomen. Met hartelijke groet, Mark

Antwoord
Idee is ingestuurd op 25-01-2024