Kerstverlichting/vlaggenmast

Plaasten van vlaggenmast voorzijde batavierenweg boven op de berg. Deze in de zomer gebruiken voor tonen vlag ( 4daagse vlag, eurovlag etc.) Met de kerstdagen kerstverlichting d.m.v. ringen van  verschillende diameter  met lampen van groot naar keine diameter lijkend op een kerstboom welke in de mast gehesen wordt. Stroomlevering van lantaarnpaal schakelt bij licht en donker. Eenvoudig te installeren/verwijderen en voorzien van energie.

Waarneming rijdend vanaf de Waalbrug de stad in en tevens vanuit de Ooij en niet te vergeten vauit wijk Nijmegen Noord en door de Varende op onze rivier de Waal. Ook wandelaars die veel gebruik maken van het pad.

m.vr.gr.

Geert Mulders

 

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners,

Het idee leent zich niet voor participatie. Het betreft een nieuw te plaatsen object in de openbare ruimte, hiervoor kan een vergunning worden aangevraagd bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN). Het object, de vlaggenmast, blijft namelijk langer staan dan 30 dagen. 

Het idee op MijnWijkplan zal over een week worden verplaatst naar het archief.  

Dank voor het indienen van uw idee. Wij bespreken uw idee intern. Door de vakantieperiode kan een antwoord langer op zich laten wachten, maar we komen er via deze pagina op terug.

Reacties

Mooi punt om te vlaggen voor het goede doel

Antwoord

Leuk idee, fraaie binnenkomer in Nijmegen!

Antwoord

Leuk idee. Zou de gemeente dit willen/kunnen faciliteren?

Antwoord
Idee is ingestuurd op 04-12-2021