Jue de boules in het centrum!

Ondanks dat het lastig is je te vervelen in het centrum van Nijmegen, mist er een jue de boules baan in het hart van deze stad!

Initiatiefnemer
Geke Nillessen
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente
Anne-Marie Cobussen

Beste initiatiefnemer, Hartelijk dank voor het delen van uw idee op MijnWijkplan. Voor dit jaar zijn er al diverse ideeën ingediend die we op dit moment tot uitvoering aan het brengen zijn. Hiermee is het wijkbudget voor 2020 besteed. Voor 2021 is er een nieuw wijkbudget. Dan gaan we opnieuw kijken welke ideeën er leven in de wijk en of we deze verder uit kunnen werken. Blijft u likes verzamelen om aanspraak te maken op het wijkbudget voor 2021? Dan hoeft u niets te doen, uw wens blijft in de wensenmodule staan. Als u wilt kan de wens ook verplaatst worden naar het archief. U kunt dit aangeven in de reacties op MijnWijkplan.

Anne-Marie Cobussen

Verder is het belangrijk dat u een locatie aanwijst waar een jeu de boulesbaan gerealiseerd zou kunnen worden. De aangewezen locatie in uw idee is onduidelijk voor ons. In de stad liggen verschillende jeu de boulesbanen waar u gebruik van kunt maken. Nabij het centrum liggen er banen aan Javaplein nr 10. (Galgenveld), Molukkenstraat nr 3. (Galgenveld), Beijenstraat nr 53. (Altrade), Kruisweg Kopsehof: straat Caesarstraat nr 35. (Hunnerberg), Beukstraat/Hengstdalseweg nr 177(Hengstdal), Gelderselaan nr 70. (Hengstdal), Van den Boenhoffstraat nr 31. (Groenewoud). Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk.

Reacties
Idee is ingestuurd op 04-02-2020