Jeu-de-boules baan bij Tristan en Isolde, Henk van Tienhovenstraat

De Bewonerscommissies van seniorenappartementen Tristan en Isolde aan de Henk van Tienhovenstraat en Catharinahof, willen een jeu-de-boules baan laten aanleggen t.b.v. meer sociale contacten tussen de bewoners, sportief bezig zijn en dus meer bewegen voor senioren.

Initiatiefnemer
Jacques Martens
Deelnemers
irma Martens
bep neijboer
Jurgen Neijboer
Feedback van de gemeente
Gemeente Nijmegen

Dit idee is verplaatst naar de volgende fase.

Sharif Alhashimy

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Handtekeningen verzamelen mag uiteraard ook. Veel succes!

Reacties
Gepromoveerd naar In uitvoering op 11-06-2020
J Karman

Ik zou het leuk vinden als.de andere bewoners van de Henk van Tienhovenstraat (to tristan en isolde) hier ook bij betrokken worden!

Antwoord
Jacques Martens

Geachte heer Karman, de jeu-de-boules baan is in principe open voor iedereen, dus ook voor bewoners tegenover Tristan en Isolde. Mag ik u vragen of u bij die bewoners (uw buren) handtekeningen zou willen verzamelen ter ondersteuning van dir project? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jacques Martens

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 11-02-2020
Jacques Martens

Goede middag, we hebben inmiddels 41 handtekeningen verzameld, er volgen er nog meer, maar er is wat vertraging opgetreden. Tevens willlen we de naam van het project aanpassen, omdat ook de bewoners van Catharinahof geïnteresseerd zijn om mee te doen. Ik weet alleen niet hoe ik in mijnwijkplan de titel moet aanpassen.

Antwoord
Jacques Martens

Hoe krijgen wij de verzamelde handtekeningen bij u?

Antwoord
Sharif Alhashimy

U kunt mij bereiken via het e-mailadres: s.said@nijmegen.nl of het telefoonnummer: 06-25231767.

Antwoord
Jacques Martens

Oké, bedankt. Gaan we doen!

Antwoord
Sharif Alhashimy

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Veel succes!

Antwoord
Jacques Martens

Bedankt voor uw reactie. Tristan en Isolde zijn seniorenappartementen. Hier wonen tamelijk veel mensen zonder computer en kunnen dus niet reageren. Voor andere mensen mét computer is de weg naar de website erg moeilijk. Daarom mijn vraag, of er een andere manier is voor bewoners om zich aan te melden en het project te liken. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jacques Martens

Antwoord
Sharif Alhashimy

Handtekeningen verzamelen mag uiteraard ook.

Antwoord
Jacques Martens

Geachte heer Said, we hebben inmiddels de volgende handtekeningen verzameld: 41 van Tristan, 27 van Isolde en 24 van Catharinahof. Ik wil de handtekeningen graag bij u afleveren, omdat o.a. met losse strookjes is gewerkt en dat niet zo gemakkelijk kan worden gescand. Kunt u mij informeren op wat voor manier ik de handtekeningen bij u krijg. We hebben vorige week vrijdag op de avond voor vrijwilligers in Neerbosch-Oost ook gesproken met wethouder Bert Veldhuis over dit initiatief. Hij was daar zeer enthousiast over en zei: "Aanvragen!!!" Omdat de baan op eigen grond van Woonwaarts (vroeger Standvast Wonen) komt te liggen, hebben we aan Woonwaarts toestemming gevraagd of we met dit initiatief door konden gaan. Woonwaarts heeft ons toestemming gegeven! Ik hoor graag van u hoe wij de handtekeningen bij u krijgen. Met vriendelijke groet, Jacques Martens

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-09-2019