Hondenuitlaatplek omheind

Tussen de Krekelstraat en de Heidebloemstraat is nu al een losloopgebied voor honden, maar daar heb ik en meerdere hondeneigenaren niks aan, omdat dit gebied niet omheind is. 
Als ik door de spoorkuil fiets, zie ik elke keer zo'n mooi omheind losloopgebied voor honden, die lekker samen kunnen spelen en dat zou ik ook heel graag in onze wijk zien! Heb geen bezwaar tegen de opruimplicht van poep, wat nu ook al geldt.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Heel goed idee. Wij zijn erg voor een omheind losloopgebied omdat de kans dat onze hond plots de straat oversteekt altijd aanwezig is en ik wil voorkomen dat hij aangereden wordt. Onze hond zal er dankbaar voor zijn en wij ook.

Antwoord

Wat een geweldig idee! Vooral dat het omheind wordt! Een speelveld voor honden, een ontmoetingsplek voor de baasjes. En natuurlijk: de poepjes netjes opruimen! vriendelijke groet, Grace

Antwoord

Goed idee, voor een onbezorgd uitlaten van je hond. Tevens bied het meer veiligheid voor het verkeer.

Antwoord

Dit zou een fijne ontmoetingsplek kunnen zijn voor de honden en hun begeleiders. Goed idee!

Antwoord

Met name omheind, omdat het bestaande losloopgebied tussen twee straten ligt waar regelmatig erg hard gereden wordt. En als er dus een kat aan de overkant loopt, dan kan dit dus erg gevaarlijk zijn. Mede merk ik, als ik hier met de hond ben en deze speelt met de andere honden, dat je ook makkelijk in gesprek raakt met de baasjes uit de andere straten. Vriendelijke groet, Joke

Antwoord
Idee is ingestuurd op 20-05-2021