Hondenspeeltuin

Hondenspeeltuin: dat is wat er nog mist in deze buurt! Een plek waar de honden veilig lekker los kunnen lopen en samen kunnen spelen zonder dat de niet-hondenliefhebbers hier last van hebben en of dat zij gevaar lopen! De losloop gebieden in Neerbosch Oost zijn niet veilig genoeg dat de honden echt los kunnen spelen! Ondersteun dit plan om ervoor te zorgen dat ook jouw hond veilig, leuk de energie kan uiten. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! U heeft via de wijkregisseur de richtlijnen voor een hondenspeeltuin ontvangen. Hierin staat bijvoorbeeld vermeld dat het mogelijk is om een speeltoestel te plaatsen in een bestaande HUP (honden uitlaatplaats). Het is hierbij belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Ik vind een super mooi veilig idea

Antwoord

Creatief en veilig idee.

Antwoord

Een supergoed idee. Het aantal hondenbezitters neemt alleen maar toe en er is echt behoefte aan. Een zeer goed idee om onze hondenbelasting naartoe te laten gaan!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-05-2021