Een kraan voor Buurtmoestuin Vogelkers

Welkom in de gezellige biologische Buurtmoestuin de Vogelkers onderhouden door enthousiaste vrijwilligers die in de buurt wonen. Het behoudt van groen in de wijk en het integreren van mensen uit de buurt wordt positief met elkaar gecombineerd. Vrijwilligers  die deelnemen aan de moestuin onderhouden hun eigen stuk grond en hebben verantwoordelijkheid voor de hele moestuin. Voor het zaaigoed en planten verzorgen ze zelf. Daarom ook een dringend verzoek om een waterkraan te plaatsen zodat we de planten kunnen voorzien van water. Like ons zodat de planten en het zaaigoed in de Buurtmoestuin nog meer kunnen groeien en bloeien.

Initiatiefnemer
Henriëtte Janssen
Deelnemers
Marja Houtsma
Feedback van de gemeente
Reacties
henk horstink

goede actie henriette en marja. Jullie buurttui ziet er keigoed uit en jullie verdienen wat druk uit de kraan Helaas regent het te weinig anders hadden extra watertonnen en n pompje ook kunnen helpen . succes met de gemeente ; het moet sneller kunnen dan bij ons. gr henk

Antwoord
Lauke Nijssen

Goed idee

Antwoord
Diny Schotanus

Van harte gegund! Wij van Vlindertuin Hengstdal weten wat het is om alleen met gieters te kunnen werken. Sinds dit jaar met een putkast kan gesproeid worden, geweldig!

Antwoord
Marja Houtsma

We tuinieren op droge zandgrond. We lopen met heel wat gieters heen en weer, vorig jaar, dit jaar . De Gemeente brengt ons, heel welwillend, keer op keer een container water.Daar zijn we heel blij mee. Maar, het lijkt er op dat we in droge tijden terecht zijn gekomen.Het water is niet aan te slepen Wij gieten water.En de planten groeien vooralsnog onbekommerd door... Een waterkraan zou heel handig zijn. We kunnen dan efficiënter water geven.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 20-05-2020