De processierups bestrijden m.b.v. vogelhuizen

Wij zijn…?

Wij zijn een groep van vijf toekomstige bedrijfskundigen. Op het moment werken meerdere leden bij bedrijven waarbij ze zich later verder willen ontwikkelen als bedrijfskundigen. Hierdoor is de motivatie in de groep hoog. We zijn als toekomstige bedrijfskundigen altijd benieuwd naar iets nieuws. Hierdoor hebben wij ook voor dit project gekozen. Stichting Move biedt ons de kans aan om iets te ondernemen, waarbij je niet zo snel denkt aan bedrijfskunde. Wij zullen later snel moeten schakelen en bereid zijn om een heel brede visie te hebben. Wij hebben geen ervaring om met zo’n doelgroep te werken. Daarom is deze kans voor ons heel speciaal.

Onze doelstelling

Bij dit project hopen wij ons te verdiepen in het omgaan met een doelgroep die vol met ideeën is. Ook ligt bij dit project de plezier en de creativiteit van de kinderen centraal. Wij willen samen met de kinderen iets terug te geven aan de buurt/wijk. De kinderen zitten vol met ideeën. Wij gaan door middel van meerdere bedenk & doe sessies een duidelijk en concreet plan opzetten. Daarna zullen wij het ook uitvoeren met de kinderen. Tijdens dit project hopen wij onze projectmanagement vaardigheden ook te verbeteren.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan.
Wij gaan intern bekijken of het mogelijk is om dit idee op deze plek uit te voeren. Aangezien er aan meerdere collega’s inhoudelijk advies moet worden gevraagd, kan het zijn dat het toetsen van dit idee langer duurt.

Wij komen hier zo snel mogelijk op terug met een antwoord.
Als blijkt dat het mogelijk is, dan is het belangrijk dat uw idee wordt ondersteund door de wijk.
Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee!

Reacties

Idee is ingestuurd op 18-11-2022