Bomen plaatsen Parkweg

Er stonden altijd bomen ter afscheiding doodlopende Parkweg ter hoogte van Parkweg 76, hoek Doddendaal/Parkweg. De gemeente heeft deze verwijderd en verzuimd deze weer terug te plaatsen wat een groot gemis is. Graag deze bomen weer terugplaatsen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Bomen

    Jaarlijks, van 2023 tot en met 2023
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Goed om te zien dat er zoveel draagvlak is voor dit idee! We hebben een brief gestuurd aan direct aanwonenden. We hebben geen bezwaren ontvangen en daarom worden de bomen in het najaar (tussen oktober 2023 en maart 2024) geplant. En de plantvakken van groen voorzien.

Beste Rogier, om uw idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw idee twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor uw idee? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Beste Rogier, dank voor het indienen van uw idee. De bomen zijn in het verleden vergiftigd, waardoor ze zijn afgestorven en door ons zijn weggehaald. Omdat de bomen vergiftigd zijn, zijn ze niet teruggeplant. Wij zien ook graag dat er bomen teruggeplant worden, echter vinden wij het belangrijk dat er draagvlak is onder bewoners voor het herplanten. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Fijn, goed nieuws! Bedankt Ashley!

Antwoord

Fijn, goed nieuws! Bedankt Ashley!

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 21-08-2023

Prima idee!

Antwoord

Prima idee!!!

Antwoord

Vanzelfsprekend is het een goed idee om bomen te planten. Juist nu! Hoe meer groen, hoe beter.

Antwoord

Wat geweldig om zo oud en nieuw groen te verbinden. Het park met de statige bomen en de omzoming van de straten met het nieuwe groen. Dit mag niet negeert worden. Gemeente neem uw plaats als vertegenwoordiger van uw Nijmeegse inwoners en honoreer deze wens van uw bewoners met deze groene longen.

Antwoord

Wanneer de gemeente bomen weghaalt omdat ze vergiftigd zijn is het mijne inziens een beetje overbodig om draagvlak te zoeken voor het plaatsen van nieuwe bomen… Sowieso zijn bomen erg wenselijk.

Antwoord

Hoe meer groen, hoe beter!

Antwoord

Graag nieuwe bomen. Belofte maakt schuld...

Antwoord

Meer groen is altijd goed. Daarom graag deze bomen terugplaatsen!

Antwoord

Prima idee. Heel graag terugplaatsen. Meer bomen in de stad: broodnodig!

Antwoord

Zoals ze er al in verleden stonden, wordt het tijd voor de come back. Let’s do it.

Antwoord

Onze binnenstad kan nog wel wat meer groen gebruiken. Dit lijkt een uitstekende locatie voor bomen, ook al is het pal naast het kronenburgerpark!

Antwoord

Graag ondersteun ik het idee voor herplaatsing van bomen tussen Parkweg en Doddendaal. Hoe meer hoe beter!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 17-11-2022