Bomen en wilde bloemenperk

Beste heer/mevrouw, 

Ik en mijn vriendin zouden graag in onze straat (watertorstraat) wat meer groen willen. Onlangs heeft de plantsoendienst flink onderhoud gedaan maar daarbij zijn twee veldjes voor ons huis (op wat boompjes na) kaal achter gelaten. Ook zijn er in een ander grasveld een paar aangeplante bomen dood gegaan. We zouden graag deze dode bomen vervangen zien en de kale veldjes beplant met struikjes of ingezaaid met wilde bloemen. Voor ons huis is een ligusterhaag geplant en we zouden er graag een boom geplant hebben. Dit grenst aan de zijgevel van de overburen en een stuk schutting. Als de boom naast de schutting geplant wordt is er geen overlast van wortelgroei.

We zijn desgewenst bereid zelf de planten/bomen aan te schaffen en te planten en een en ander te overleggen met de buren.

We horen graag wat mogelijk is.

Groeten 

Hendri 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Leuk dat u de wijk wilt vergroenen! Een aantal plekken die u aanwijst in de foto's is helaas niet in eigendom van de Gemeente Nijmegen. De Gemeente neemt contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Reacties

Idee is ingestuurd op 05-02-2021