Beter Banjoveld

Het Banjoveldje heeft alweer even geleden een nieuwe speeltuin gekregen. De kinderen vinden het fantastisch. Met een nieuw wijkbudget voor 2023 kunnen we kijken naar een upgrade:

- Een extra prullenbak bij het bankje en de speeltuin. Nu staat er alleen een vuilnisbak bij het basketbalveldje. Je ziet aan de troep rondom het bankje dat een vuilnisbak kan helpen.

- Vriendelijker struiken. Waarom staan er prikkelstruiken met pittige doorns rondom een kinderspeelplek? Hup eruit en normale struiken erin. Hoe moet je anders je bal eruit halen zonder je shirt/broek/armen/benen open te halen?

- Een opening in het hek aan de kant van Notenhout. Er stond ineens een hek aan de kant van de OC Huismanstraat. Dat is veilig, dus goed. Maar het paadje naar Notenhout is nu afgesloten. Maak daar ook een ingang met een zigzaghekje, net als in de andere hoek va het veldje.

- Ooit was beloofd om het gras bij het voetbalveld opnieuw in te zaaien. Dat is nu een zandkuil geworden. Er wordt veel gespeeld, dus verdient best wat liefde vanuit de gemeente. Hoe kan het verbeterd worden? Nieuw gras? Kunstgras? Nog iets anders?

- Welke verbetering zijn er nog meer mogelijk? :-)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan.
Wij gaan dit intern bespreken.

Aangezien er aan meerdere collega’s inhoudelijk advies moet worden gevraagd, kan het zijn dat het toetsen van dit idee langer duurt. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug met een antwoord.

Als blijkt dat het mogelijk is, dan is het belangrijk dat uw idee wordt ondersteund door de wijk.
Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee!

Reacties

Idee is ingestuurd op 19-02-2023