Basketbalpaal

Jarenlang heeft er op het Hobbemapleintje een basketbalbord aan een boom gehangen. Helaas was deze verouderd is het basketbalbord recentelijk terecht verwijderd. De gemeente is al komen kijken voor een nieuw basketbalbord en heeft beoordeeld dat het plein geschikt is voor het plaatsen van een basketbalpaal. Inmiddels hebben nagenoeg alle directe inwoners aan het plein positief gereageerd. Het plein wordt gezien als ontmoetingsplaats en als plek waar jong en uit buiten kunnen spelen. Naast de aanwezige voetbaldoeltjes is basketbal een sport die je ook even snel zelf kunt doen doen. Vanwege gebrek aan sportfaciliteiten en buitenspeelmogelijkheden voor de jeugd, is dit een van de weinige toevoegingen die gemaakt kunnen worden. Kortom, wat betreft de buurtbewoners is een basketbalpaal van harte welkom!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De gemeente heeft goed contact met de initiatiefnemer. Het idee wordt verder uitgewerkt. 

Reacties

Beste bewoners, Er wordt een normale basketbalpaal geplaatst zoals we dat altijd doen in de openbare ruimte. De reden hiervoor is dat de lasnaden dan bovengronds zitten en deze goed gecontroleerd kunnen worden. De precieze locatie van de te plaatsen basketbalpaal wordt met de initiatiefnemer besproken.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 10-11-2022

Heel leuk plan! Misschien iets lager dan de formele hoogte plaatsen, omdat het anders voor kinderen te hoog is (is mijn ervaring bij het basketbalveldje op het Limosterrein).

Antwoord

Zou superfijn zijn als er weer een basketbalpaal op het pleintje kwam.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 05-11-2022