Aankleding trafostation speeltuin

Een aanvraag doen op:

https://www.liander.nl/consument/pimp-een-elektriciteitshuisje

En met wijkbudget het transformatorstation in het midden van de speeltuin verfraaien met bestickering in groentint en animatie zodat het past bij het groene speeltuintje en leuk is voor de kinderen. Opdruk van bijv paw patrol, nijntje, teletubbies etc. of minder tijdsgebonden bijv. foto met dieren (vogels, beren, eekhoorns etc)

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoner,

De elektriciteitshuisjes zijn niet van de gemeente, maar van een andere partij namelijk Liander. Je kunt hiervoor een aanvraag doen op https://www.liander.nl/consument/pimp-een-elektriciteitshuisje.
Als het ontwerp niet aanstootgevend is en niet in een beschermd stadsgezicht staat, is er geen toestemming van de gemeente nodig en kun je dit initiatief met buurtbewoners en i.s.m. Liander uitwerken.

Beste bewoner,

Dit is een prachtig initiatief. Hoewel deze eigendommen niet van de gemeente zijn, willen we jullie graag ondersteunen in dit proces. We hebben al contact opgenomen met Liander (we proberen nog steeds KPN) om te informeren naar de mogelijkheden. Zodra we een reactie ontvangen, zullen we deze met jullie delen en kunnen we naar mogelijkheden kijken.

Reacties

Wat een goed idee! Neem meteen wel ook meerdere gebouwtjes mee, want de wijk gaat gebukt onder grafiti. Vooral in de laatste maanden is er een dramatische toename waar te nemen.

Antwoord

Mijn voorkeur zijn dieren en natuur

Antwoord

Mijn voorkeur zou gaan naar een niet tijdsgebonden thema zoals diertjes oid

Antwoord
Idee is ingestuurd op 14-09-2023