fietsen rekken! (dit idee bestaat al) dit zijn wat foto impressies!

dit idee is onderweg naar realisatie. aangezien ik geen foto's toe kon voegen in het andere bericht. (dezelfde wens) doe ik het via mijn eigen bericht. dit is dus een toevoeging op dat! 

foto1: op de foto is een grote stoep te zien die zich boven aan bevind!! 

foto2: is die zelfde plek, alleen ander perspectief. 

foto3: is het voorbeeld wat ik gebruik over welke fietsenrekken hier moeten komen. dit omdat een dure fiets alleen echt vast staat. met een ketting aan het frame. en dat kan met deze fiets rekken heel goed van wege de lus die zich op frame hoogt bevind. 

die fietsrekken plaatsen op de locatie die ik nu laat zien is makkelijk te doen!!

hellemaal fijn zou zijn als het pad boven aan breder is dan nu. al is het een halve meter! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Met de plaatsing van fietsklemmen is het volledige wijkbudget besteed.

In april hebben enkele bewoners samen met collega John Wijnhoven gekeken naar een locatie boven aan de trappen voor het plaatsen van fietsklemmen. Deze zijn inmiddels besteld; levertijd circa 6 weken. Daarna worden ze geplaatst.

Locatie wijkoverleg 10 april: Estel, Barbarossastraat, inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur. Onderwerpen: wijkbudget, wijkideeën en digitaal platform: mijn wijkplan.

Dank u wel voor het plaatsen van deze aanvullende info voor de fietsenoverlast. Het is in elk geval een onderwerp dat leeft onder de bewoners. Belangrijk is het dat er overeenstemming is over wat het probleem nu precies is en wat de oplossing is die daarbij het best past en daar ook draagvlak voor is. Dit dient nader uitgewerkt te worden. Op 10 april is er een wijkavond voor Hunnerberg, Ooyse Schependom en Kwakkenberg over mijn wijkplan. In kleiner verband kunnen wijkwensen besproken / uitgewerkt worden. De locatie waar dit wijkoverleg is wordt nader bekend gemaakt. 14-03-2018 JS

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 30-05-2018

ik zal aanwezig zijn! tot straks

Antwoord

Dag Pim, Dank voor het plaatsen van de foto's. Ik kon ze later inderdaad niet meer toevoegen. As. maandag heb ik om half twee onder de trappen met John Wijnhoven van de gemeente afgesproken. Je bent welkom. Groeten, Jan

Antwoord
Idee is ingestuurd op 11-03-2018