30 km per uur

Beter aanduiden dat hier 30km per uur gereden moet worden. Misschien met rood asfalt, 30 km signs op de weg, borden met ' auto te gast' . De Voerweg is een 50km weg en wordt onderaan , de Ubbergseweg 30 km, dat is niet duidelijk

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Verkeersveiligheid is een belangrijk thema dat zich niet leent voor participatie. Wanneer wij een melding over een verkeers(onveilige) situatie binnen krijgen, verzamelen we verschillende gegevens over de locatie en situatie. Als daaruit blijkt dat de situatie niet aan de gestelde normen voldoet beslist de gemeente om dit aan te pakken. Wij bespreken uw idee tijdens het verkeersoverleg en geven u een terugkoppeling via de mail. Om deze reden wordt dit idee naar het archief verplaatst. Mocht u meer of andere ideeën hebben, dan zien wij deze graag tegemoet op MijnWijkplan.

Reacties

waarom hebben bewoners vlietstraat en omgeving geen brief ontvangen de eerste keer was er een informatie avond wisten we ook niets van via via gehoord en met veel mensen daar geweest toen is het stop gezet.nu kom je er achter door de borden die er staan.is toch belachelijk dat als je naar de jumbo wil om moet rijden om er te komen. had het zo als in Wijchen aan gepakt had ook minder gekost. maar omdat een paar droef toeters lopen te klagen kunnen wij niet verzoenlijk naar onze straat dankjewel gemeente .

Antwoord
Idee is ingestuurd op 18-05-2021