Speelplekken Trompetstraat, Tubastraat en Jachthoornstraat

Vorig jaar  zijn wij in gesprek gegaan met de bewoners van uw wijk over de ontwerpen van de speelplekken aan de Trompetstraat, Tubastraat en de Jachthoornstraat. Dit hebben we gedaan in wijkcentrum De Schalmei. Deze ontwerpen staan boven dit bericht.

Binnenkort starten met de eerste werkzaamheden die nodig zijn voor het realiseren van de nieuwe speelplekken. Tussen 14 en 18 november a.s. gaan de werkzaamheden starten in de Trompetstraat. De speeltoestellen worden verwijderd en alles volgens planning verloopt is de nieuwe invulling voor het einde maart 2024 klaar.

Wij houden u hier op nijmegen.mijnwijkplan.nl op de hoogte van alle andere veranderingen en werkzaamheden rondom deze speelplekken.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 02-10-2023

Ontwerp Tubastraat: ik zou heel graag willen pleiten voor flinke bomen, zodat er in de zomer schaduw valt over de speeltoestellen en de temperatuur op het plein verder verlaagd wordt. De grasvlakte is prima, maar bij langdurige droogte wordt het gras geel en dun en de omgeving stoffig, als de grasmat net tegen de felle zon wordt beschermd. Bovendien... hoe wil je verstoppertje spelen als er geen bomen staan? Dat de tuba op Google Maps te zien is, is leuk, maar een gezond en leefbaar plein is mij liever.

Antwoord

net => niet

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-02-2023