Speelplekken Trompetstraat, Tubastraat en Jachthoornstraat

In december 2022 zijn wij met buurtbewoners in gesprek gegaan over het opnieuw inrichten van de speelplekken aan de Trompetstraat en Tubastraat.

Tijdens de bijeenkomst in het wijkcentrum hebben we de wensen en mogelijkheden besproken. Met deze informatie zijn er ontwerpen gemaakt voor de speelplekken. Hier is de Jachthoornstraat ook aan toegevoegd als een groene ontmoetingsplek.

Onder het kopje bestanden staan de drie ontwerpen. Wij zijn erg benieuwd wat u van deze ontwerpen vindt.

 

Uitnodiging

Op woensdag 22 februari a.s. om 16.00 uur zijn wij in Wijkcentrum De Schalmei aanwezig om met buurtbewoner in gesprek te gaan over de drie ontwerpen. Wij hopen u en de kinderen uit de buurt hier te mogen ontvangen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ontwerp Tubastraat: ik zou heel graag willen pleiten voor flinke bomen, zodat er in de zomer schaduw valt over de speeltoestellen en de temperatuur op het plein verder verlaagd wordt. De grasvlakte is prima, maar bij langdurige droogte wordt het gras geel en dun en de omgeving stoffig, als de grasmat net tegen de felle zon wordt beschermd. Bovendien... hoe wil je verstoppertje spelen als er geen bomen staan? Dat de tuba op Google Maps te zien is, is leuk, maar een gezond en leefbaar plein is mij liever.

Antwoord

net => niet

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-02-2023