Plaatsen Victor Veilig-poppen in de wijk Heeschebos tbv verkeersveiligheid

Op sommige plekken in de wijk wordt hard gereden. Door het plaatsen van deze opvallende poppen willen we plaats markeren waar kinderen uit onze wijk spelen en zodoende automobilisten, motorrijders en bromfietsers waarschuwen dat op die plaats plotseling spelende kinderen kunnen opduiken.

Er zijn diverse buurtbewoners die een slaapplaats hebben aangeoden voor deze poppen zodat we ze 's avonds binnen kunnen zetten en op wisselende plekken in de wijk kunnen plaatsen.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment is heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Goed initiatief!

Antwoord

Heel goed idee de Victor poppen! De auto’s zeilen soms in noodvaart de hoek om...

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-11-2018