Picknicktafel op speelveldje Heeschebos

Wij, bewoners van de Pe Hawinkelsstraat willen heel graag een picknicktafel op het grasveldje achter onze woningen. Het veldje is een aantal jaar geleden aangelegd en wordt veel gebruikt. Het is alleen wel nog wat kaal. Ons idee is een picknicktafel aan de rand op het veldje bij de parkeerplaatsen (zodat zoveel mogelijk 'speelruimte' beschikbaar blijft), in de buurt van een boom (ivm schaduw). 

In ons blok wonen inmiddels ruim 40 kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Er wordt erg veel buitengespeeld op het pleintje en het grasveld achter onze huizen, er is echter geen voorziening aanwezig om te zitten. Er is een grote behoefte om buiten te kunnen zitten, om toezicht te houden op de kleinste kinderen en uiteraard ook voor gezelligheid. 

Er is zeer veel sociale controle in onze wijk, zeker in dit doodlopende stukje, waardoor wij het risico op hangjeugd zeer laag inschatten. 

Het veldje betreft het stukje groen achter de Pe Hawinkelsstraat 1-25 en de Henk van Tienhovenstraat 2-28. 

Wij hopen op veel likes, zodat ons plan er komt! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De picknicktafel is geplaatst. Hartelijk dank voor het plaatsen van jullie idee op MijnWijkplan. Heel veel plezier van de picknicktafel. Heeft u nog een ander goed idee voor de openbare ruimte in de wijk, deel dit idee dan via MijnWijkplan!

Eind december hebben alle aanwonenden van het veld een brief ontvangen over het plan om een picknicktafel te plaatsen. Aanwonenden hadden tot 14 januari de tijd om hun bezwaren kenbaar te maken. Er zijn geen bezwaren ontvangen. De picknicktafel is besteld en zal geplaatst worden. Daarom wordt dit plan verplaatst naar de module in uitvoering. Wanneer duidelijk is wanneer de tafel precies geplaatst wordt, dan leest u dit terug op MijnWijkplan. Hartelijk dank voor het plaatsen van dit initatief en heel veel plezier van de picknicktafel!

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Op 1 juli zal ik de balans opmaken dus probeer om nog zoveel mogelijk buurtbewoners uw wens te laten liken. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 01-02-2019
Idee is ingestuurd op 25-06-2018