groenstroken Dorpsstraat Neerbosch Oost

Alle bewoners van de Dorpsstraat 45 tot en met 63 willen erg graag de groenstroken voor hun woningen herinrichten. Zij willen dit in overleg met de Gemeente en na herinrichting zelf het onderhoud verzorgen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Leuk dat u de wijk wilt vergroenen! 

Goed om te zien dat dit idee al heel wat hartjes heeft gekregen en ondersteund wordt door de wijkbewoners. Wij gaan graag binnenkort met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid in de wijk!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 08-11-2022

Knap de Dorpsstraat op! Beter gezegd, knap heel Neerbosch-Oost op! De wijk is al jaren behoorlijk aan het verouderen. Veel straten zijn bijna 60 jaar oud en zien er niet meer uit! Veel gebieden in Nijmegen worden onder handen genomen en gerenoveerd, zelfs gebieden die tientallen jaren jonger zijn. Nu mag Neerbosch-Oost wel grondig gerenoveerd worden! Veel straten, vooral de Dorpsstraat, Symfoniestraat en Otto C. Huismanstraat verdienen een reconstructie! Maak de wegen groener, veiliger en mooier. En zorg dat mensen niet veel te hard en gevaarlijk rijden op genoemde wegen.

Antwoord

Goed idee. De Dorpstraat is al flink verbeterd met het nieuwe asfalt. Als er meer groen komt, in combinatie met mooie parkeerhavens met groen ertussen en mooie nieuwe "dorpse" lichtmasten die bijvoorbeeld langs de Schependomlaan staan, wordt het helemaal mooi. De Dorpstraat is de oudste straat van Neerbosch en kent een lange geschiedenis. Daarom is het zo belangrijk dat de Dorpstraat mooi wordt heringericht.

Antwoord

dit zijn dingen die inderdaad hard nodig zijn op de Dorpsstaat.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-05-2022