Een groen hart en natuurspeeltuin voor Neerbosch-Oost

Neerbosch-Oost wil graag een groen hart van de wijk, naast de nieuwe school (voorjaar 2020) en het wijkcentrum De Schalmei. Op deze lokatie is nu een parkeerterrein, en wij kiezen graag voor een natuurspeeltuin, een speelveld en een terras. Graag maken we gebruik van het beschikbare wijkbudget om op deze plek een natuurlijke speeltuin in te richten. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Fijn dat u ons platform heeft gevonden. Zodra er meer bekend is dan nodigen wij u uit voor een gesprek.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 14-12-2020

Ik ben benieuwd. Ik heb wel een vraag. Als er veel parkeerplaatsen verdwijnen, komen er ergens anders nieuwe parkeerplaatsen bij? Bijvoorbeeld parkeerhavens aan de Symfoniestraat? De parkeerplaatsen naast de Schalmei zijn juist geplaatst, omdat mensen die de wijkcentrum en de gymzaal bezoeken eerst hun auto’s parkeerden bij winkelcentrum Notenhout. Hierdoor konden de bezoekers van de winkelcentrum de auto niet meer kwijt

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 11-06-2020

Dit is een prima idee wat wordt gesteund door vele bewoners uit onze wijk. Spelenderwijs ontmoeten doet jong en ouder goed. Het moet wel een win win situatie worden zodat er geen parkeer problemen ontstaan in de buurt van de nieuwe school. Ook hier graag aandacht aan geven.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 25-11-2019