Bloemperk

Bloemperk etudestraat weg halen dicht tegelen  gevaarlijk met verkeer zwervers slapen in de bloemperk het is altijd een zooi meer allure voor de wijk als het netjes dicht is en verkeersveiligheid voor de kinderen in de straat 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Opknappen plantvakken

    Jaarlijks, van 2021 tot en met 2021
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Niemand heeft zich aangemeld voor het onderhouden van de groenstrook. De gemeente bepaalt daarom zelf welke vakken opgeknapt moeten worden. Dit voeren we in het najaar uit.

De initiatiefnemer van dit idee heeft aangegeven geen interesse te hebben in het onderhouden van deze groenstrook. Zijn er andere bewoners die dit wel willen? Neem dan vóór 28 maart 2021 contact met mij op via het e-mailadres: a3.de.jong@nijmegen.nl.

Beste wijkbewoners, onze specialist groen heeft de groenstrook ter plekke bekeken en geeft aan dat hij geen noodzaak ziet om onderhoud te plegen. Als er bewoners zijn die de groenstrook zelf willen onderhouden kunnen we kijken naar de mogelijkheden om er nieuwe beplanting in te zetten.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 15-04-2021

Ziet er inderdaad niet uit. Er kan misschien ook een grasveldje voor komen

Antwoord

Liever inderdaad niet dicht tegelen. Gras is mooi

Antwoord

Maar onderhoud moet gedaan worden vanuit de bewoners en dat willen de mensen blijkbaar ook niet

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-04-2020