Aanleg groen/plantenperk

Hoi,

Onlangs heb ik samen met buurtbewoners een aanvraag gedaan voor een aanleg groen/struiken/planten in de straat. Op deze manier proberen we de buurt op te fleuren en verpaupering tegen te gaan. In het verleden heeft dit er gestaan, echter groeit er nu alleen onkruid en is het vooral zand. Graag bekijk ik met jullie de mogelijkheden evt. Wil ik zelf hier iets aanleggen in overleg met jullie.
 

Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

 

Rafiek Maddoe 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Goed nieuws! Wij hebben inmiddels gesoproken met de initiatiefnemer en het idee kan uitgevoerd worden.

Vrijdag 12 november gaan we starten met de werkzaamheden.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Als er voldoende animo is vanuit de wijk, dan mogen de bewoners het plantenperkje zelf onderhouden. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 25-11-2021

Wat een leuk idee! Zelf ben ik van plan om in mijn straat ook te gaan vragen om zelf 1-2 boomspiegels te mogen gaan beheren. Volgens mij kan dat in Nijmegen! Ik volg dan ook graag dit antwoord.

Antwoord

Hoi Marloes,Wat leuk dat je met de boomspiegels aan de slag wilt!een boomspiegel adopteren kan altijd via deze link: https://www.nijmegen.nl/diensten/groen-inrichten/boomspiegel-beplanten/Veel succes en plezier!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-08-2021