Wandelpaden Wijkpark Meijhorst

Verkeersborden,verbodsborden!

 

In het wijkpark Meijhorst nabij de winkels wordt steeds harder een meer gefietst en op scooters gereden.Wat leid tot steeds meer discussies en kwade blikken en asociaal gedrag.Men houd met niemand meer rekening,vooral  de oudere medemens durft hier niet meer te wandelen.Vorige week heb ik er een persoon op aan gesproken,met tot gevolg dat ik ben aangevallen van achter en klappen heb gehad.

Wat is nu de bedoeling van deze frustratie er moeten meer borden geplaatst worden bij elke ingang van het park desnoods ook nog fiets sluizen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste meneer Van Gemert,

De door u beschreven situatie is opgepakt door de wijkregisseur fysiek. Om die reden archiveren wij dit idee.

Als u nog vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u deze sturen naar wijkregisseurdukenburgen@nijmegen.nl.

Reacties

Dit is al tientallen jaren een bespreekpunt. Ook de wijkagenten in het verleden gedoogden dit omdat de situatie er naar is. Er zijn ook zelden incidenten en (de hoofdreden dat dit door sluimert) de situatie is ernaar door de grote omwegen die mensen op de fiets moeten maken. Daarentegen proberen we van alle kanten het fietsen te stimuleren... Zoals in het verleden al vele malen in het bewonersplatform besproken zal dit pas opgelost worden met een eigen fietspad door het park. Borden zijn door de jaren heen als geldverspilling bewezen ;-)

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-03-2023