jeu de boules baan

Een jeu de boules in onze directe omgeving (op het grasveld achter Meijhorst flat 33 ste straat) zorgt dat meer bewoners naar buiten komen en voor minder eenzaamheid en natuurlijk ook voor een sportief samenzijn.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Colinda,

Zoals beloofd heb ik het idee weer heropend. Succes met het verzamelen van likes en/of handtekeningen. 

Zodra ik deze ontvangen heb, zal er een brief uitgaan naar de omwonenden. 

Beste Colinda,

Het is intern besproken. Er wordt terzijnertijd gekeken door de stichting Jantje Beton wat hier mogelijk is qua speelaangelegenheden. Een jeu de boulesbaan zou hier wellicht bij kunnen passen. Vooraf zal er door de stichting Jantje Beton onderzoek worden gedaan waarbij er ook gekeken wordt of er in de buurt genoeg animo is voor zo'n baan.

Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet geheel duidelijk. Mocht het onverhoopt te lang duren kun je ons altijd bereiken via spelen@nijmegen.nl.

Voor nu archiveer ik het idee op Mijn Wijkplan.

Bedankt voor het indienen van dit idee. We gaan het intern bespreken en komen er bij u op terug.

Reacties

We zijn benieuwd wat er uit de bespreking is gekomen. Misschien gunt de gemeente ons een mooi kerstkado in de vorm van een jeu de boules baan (met bankje eventueel voor slecht ter been bewoners;-) Op Facebook hebben we al best sympathisanten, echter willen zij geen account aanmaken om te reageren. Ook zijn er bewoners die digitaal niet vaardig (meer zijn)..

Antwoord

Bij nader inzien moet de eventuele jeu de boules aan de andere kant van.d flat aan gelegd worden, aan de speeltuin zijde, de bewoners willen geen herrie aan de balkon zijde. Terrecht!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-11-2023