visstekken in Zandse Plas te Lent

Ik wil graag vissen in de Zandse Plas te Lent. Het zou mooi zijn als er visvlonders (hout of beton, denk aan visstek voor mindervaliden bij het Hollands Duits gemaal) worden gerealiseerd. In de Lentse Plas mag niet worden gevist omdat het zwemwater is. In de visrijke Zandse Plas wordt niet gezwommen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste J. Lamers,

Ik heb navraag voor je gedaan m.b.t. je idee. In de Zandse Plas mag momenteel nog niet worden gevist. De gemeente is in overleg met alle visverenigingen, de hengelsportfederatie en het waterschap om te kijken waar we eventueel vislocaties kunnen realiseren. Er zal hier sowieso maar beperkt plek voor zijn. Maar, als daar wel locaties voor worden aangewezen, moet er bij het waterschap om toestemming worden gevraagd. Voor een eventuele vlonder moet dan een vergunning worden aangevraagd bij het waterschap, anders mag deze niet worden geplaatst. We wachten nu eerst even af tot de vislocaties aan de Zandse Plas zijn bepaald.

Hopelijk biedt dit voor n uvoldoende context. Als je nog vragen hebt, mag je mailen naar wijkregisseurnoord@nijmegen.nl. 

Reacties

Idee is ingestuurd op 29-08-2021