Speeluitbreiding: verstopgroen, wilgenhut en bankje

Op de hoek van de Turennesingel en de Jan Anne Bijerinckstraat (naast parkeerplaats op het veldje) is er alleen een schommel geplaatst. Er is een sterke behoefte naar uitbreiding van natuurlijke speelaanleidingen zoals een wilgenhut en een combi van verstopgroen/ afscheiding van de drukke Turennesingel, waardoor kinderen daar langer kunnen spelen. Ouders van kleine kinderen kunnen nergens zitten, een klein bankje zou een uitkomst zijn. 

Initiatiefnemer Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

• Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Het wijkbudget voor 2020 is al besteed. Graag zou de Gemeente Nijmegen willen weten of er interesse is vanuit de initiatiefnemer om dit idee door te zetten.

Reacties

Vanuit een stukje verder op de Turennesingel ondersteun ik dit idee nog steeds. Het plaatsen van de haag richting de straat is al een mooie verbetering van de veiligheid. Een bankje zou helemaal top zijn. Er zijn zoveel kleine kinderen in de Stelt-Noord, en zo weinig speelplekken.

Antwoord

Meer speel mogelijkheden op deze plek zou heel fijn zijn. Hoe groener hoe mooier. Met een bankje voor ouders zodat je (zeker als het gras nat is) er even bij kunt gaan zitten.

Antwoord

Het zou heerlijk zijn als de kinderen naast schommelen kunnen genieten van andere speelmogelijkheden! En groen is altijd fijn.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-05-2020